Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155
Niska temperatura Vetrosa

Niska temperatura Vetrosa

Prah za glatke glazure, super providan, neoksičan, za kuhinjski pribor COE 160-260, temperatura pečenja 850-950 stepeni. Koristi se za proizvodnju struka, granične linije, motive fresa, listela, dekorativne pločice, keramičkih likovnih delova u dvostrukom i trećem pečenju, mogu se ispaljivati zajedno sa tečnim zlatom i zlatnom pastom.

Detalji o proizvodu

Vetrosa JM   - 305

Praškasta mreža: na raspolaganju je 50-100 mrežica ili 90-325 mrežica

Original: Zibo keramička industrijska zona, Kina

Min Količina: 2000KGS

Pakovanje: 25KG / torba sa unutrašnjom prozirnom vrećicom kako bi se osigurala kvaliteta.

Rukovanje i skladištenje: čuva se na hladnom, suvom i provetrenom mestu kako bi se vetrosa održala u dobrom stanju.

Prah za glatke glazure, super providan, neoksičan, za kuhinjski pribor COE 160-260, temperatura pečenja 850-950 stepeni.

Bez olova.

 

vetrosa tile.jpg

Koristi se za proizvodnju struka, granične linije, motive fresa, listela, dekorativne pločice, keramičkih likovnih delova u dvostrukom i trećem pečenju, mogu se ispaljivati zajedno sa tečnim zlatom i zlatnom pastom.

Visoko transparentan i dobar transparentan efekat.

Kao proizvođač keramičkih glazura frit vetrosa u keramičkoj industriji u kineskoj industriji, imamo prednost dobrog i stabilnog kvaliteta i razumne cijene, stručnog znanja koja vam pomaže da poboljšate kvalitet i proširite tržište. veoma cijenimo to ako možemo na početku sarađivati sa malim suđenjima.


Kao jedan od najvećih proizvođača i izvoznika vetrosa u gradu Zibo, naši proizvodi su izvezeni u mnoge zemlje kao što su Pakistan, Indonezija, Vijetnam, Bliski Istok.

dobrodošli da nas posjetite!

 



Jinming Glaze je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača nove keramike u Kini, 2017. godine, opremljen profesionalnom tvornicom i postrojenjem i nudi besplatan uzorak proizvoda, dobrodošlicu da kupimo našu nisku temperaturu vetrosa i spremni smo da proverimo cenu, cjenik , upit i citat sa nama.
Hot Tags: niske temperature vetrosa, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, niska cijena, cijena, cjenik, ponuda, upit, kupovina, biljka, besplatni uzorak
Srodni proizvodi
Upit