Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

o nama

Dom > o nama

Zibo Jinming glazura co, ltd (Jinming glazura) je jedna od kompanija sveobuhvatan keramičke glazure s proizvodnje, istraživanja i nakon-prodaja usluga. Osnovana 1999, se nalazi u Zibo grad, pokrajina Shandong koja je poznata po rodnog grada porculan i Obojena glazura u Kini. To nije samo u blizini iz Qingdao luka i Rizhao luka Tianjin Luke, G205 autoceste i S29 autoceste, ali također može dobiti masa sirovine na lokalitetu.

Jinming glazura uglavnom proizvode neprozirne frit Prozirni frit, polu-neproziran frit, Vodootporan Titan frit, vetrosa i ispis glazura, pun polirana glazuru, sjaj itd. Ovi proizvodi su naširoko koristi u unutarnjih keramičkih zidnih pločica i podne pločice, svakodnevno keramike, sanitarije, porculan visokom ocjenom. Opskrbljuje više od 100 tisuća tona do naših kupaca koji dolaze iz Vijetnama, indonezije, Pakistana, Afrike, bliskog istoka i domaćih svake godine.

Jinming glazura dobro znaju važnost tehnologija i novi proizvod R & D (istraživanje i razvoj), uvijek surađuju s Xianyang istraživanja i dizajn Instituta te Sandong industrijske keramike istraživanja i dizajn Instituta. Jinming glazura je trenirao snažan profesionalni tehnički tim, koji je na pun naboj dana proizvodnje, znanstvena istraživanja, prodaja i savršena usluga za svakog kupca.

Jinming glazura teži za opstanak po kvaliteti prvo na tržištu potražnje kao smjernica, teži razvoj do znanosti i tehnologija inovacija, na osnovu stabilnosti proizvoda, kako bi osigurao korisnik sa najkvalitetnije proizvode i prvoklasna usluga. Jinming glazura inzistirati na principu intergrity poslovanje, provodi međusobno povjerenje i dobrobit s našim klijentima.

S poštovanjem očekujemo utvrditi dugo poslovni odnos s vama.