Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Rasprava o klinkera inspekcija kvalitete

Zibo Jinming glazura co | Updated: Mar 24, 2016

Posljednja brz, efikasan način da testirate, sastoji od fritted glazuru frit stavi na pločica uzoraka, eksperimenti u Valjak, propisane gori nakon sustava snimanja, provjerite uzoraka glazure, sjaj, Prozirnost neproziran, mat ili svilene efekata.

Njihov način rada je uzeti 100g frit, nakon što je napravio od fritted glazura (manipulirati glazuru preciznosti, tehnički parametri kao što su Gustoća, viskoznost glazuru) ostakljenje pločica uzoraka, preostali gustoće i kvalitete i glazura pod isti prostor, napravila test da oduzima. Pokušati u pod isti sustav sinteriranja gađanja glazirane pločice plamena provodi očevid.

Vlasništvo frit glazura: glazura frit situacija uveo dio sirovina u glazuru. Kada Pripremite glazuru, ako je potrebno, neki topivi sastojci, kao što je namještaljka, Boraks itd, mora uzeti njihove stope i kvarca ili drugih silikatnih materijala pod određenim prešutno razumijevanje i miks od frit, nasipa u vodi topivih materijala u proizvodnji glazirani otopljenom u vodi. Kao što su boja na Frits topljenje unaprijed, pigmenta distribucije je više gline u glazuru Miješane glazuru od sitno tlo briljantan ima stabilne suspenzije i adhezije u tijelo.