Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Glazirane keramičke pločice klinker kvalitete rasprava

Zibo Jinming glazura co | Updated: Mar 24, 2016

⑴ proizvodnja rastopiti blok svrhu čini su nastali Yu vode sirovina nisu otopljeni potrebno je rastopiti blokirati otopljenih Yu vode sirovina i ne razrješuju Yu vode sirovina miksao visoke temperature tope Hou formira se ne otopljeni Yu vode staklene taljevine bloka; Čini sirovina u na raspadanja kristalne vode i karbonatnih soli, pune oksidacije, smanjena glazuru spali Shi reakcije raspadanja; Čini otrovne sekundarne sirovine u netoksičan ili toksičnosti je mikro-forme, jamčiti rad osoblja za zdravlje tijela. Nisko talište glazuru koristiti Boraks, Borna kiselina, natrijev karbonat, kalij nitrata, kao što su crveni trag, frit mora Stoga podnijeti zahtjev.

Tipovi peći ⑵ frit frit sažeo u sljedeće četiri vrste peći: frit--serije tipa peći (to je retorta peći), ovu vrstu peći je eliminiran--kontinuirana frit peći (na konusni crucibles sa iz rupa u donjem dijelu). Ove peći tvornice aplikacije, peći za gornji hranjenje nakon predgrijavanje, oksidacijska razgradnja i topljenje, kombiniraju zajedno u rupu od ispod u bazen. --Rotary staklarskih peći, zapravo je serija tipa peći. U prahu dodan, rotirajuće peći i grijani prašak rastopiti u mješavinu pa onda dodati bazen i tako proizvodnje;--bazen-frit peći hranjenja u prekidima hranjenja ili kontinuiranog punjenja, plamen Gibanje ravno plamen i oboje uzvratili vatru, rastopiti frit kontinuirano odljev dobra. Četiri vrste frit peći, peći, i uglavnom ovisi o fabrike razini proizvodnje, ovisno o vrsti goriva, bez obzira koji oblik primjene frit peći, najvažnije je frit je proizveden u skladu sa zahtjevima kvaliteta.