Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Glazirana sjajnog

Zibo Jinming glazura co | Updated: Mar 24, 2016

1. glazuru formulacija nerazumno učinci antifouling

Prilagoditi ako glazura nije razumno i veliki prostor ne uspije proći podvodno fenomena. U procesu proizvodnje, možete isprobati različite glazuru glazura iz kompanije, saznati razloge za podešavanje.

2. poliranje blokova i glava pritiska i dubine sjajnog glazuru pločica poliranje antifouling efekt

Polirana pločica glazure u poliranje proces, ako Nepropisno bloka ili glave pritisak je prevelik, pretjerano Brušenje dubina i drugih faktora će uzrokovati tijelo antifouling performanse. Stoga, u procesu poliranja, Brusilica u ranim aranžman ne smije biti pregrub biti svjestan i Brušenje pritisak da ne očekujem previše, inače to uzrokovat kao što su rub Brušenje duboko tijelo, čime se smanjuje njegova sposobnost da mrlja.

3. polirani glazuru pločica antifouling agenta efekti na svijetlu performanse zelena tijela

Kamen i pločice, njenoj površini mora biti obložena slojem antifouling agenta kako bi se poboljšala njegova sposobnost površine premazi, kvaliteta varira zbog raznih podvodno proizvoda, podvodno sposobnosti variraju. Jer kada odaberete antifouling agenta, morate odabrati različita svojstva prema krajnih korisnika proizvoda antifouling agenata. Trenutno na tržištu je najkorišteniji agenta premazi uljem organskih silikona, to je korištenje sintetičkih polimera čvrstih membrana okružuje učinkovitog otvaranja rupe, koristeći učinkovite metode za smanjenje napetosti površine kako biste spriječili ulazak pore, kako bi se postigla svrha Prevencija onečišćenja kontaminanata. Osim toga, u procesu poliranja, za kontrolu dobro tijelo sjajilo i tijelo temperatura sušenja i premazi agent ispunjen, inače će smanjiti tjelesnu podvodno svojstva.