Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Niska temperatura Prozirni Frit

Zibo Jinming glazura co | Updated: May 17, 2016


Zibo Jinming glazura Co., ltd specijalizirala se razvoj, proizvodnja i prodaja Kristijan. Imamo vrhunski profesionalci koji su iskusni u glazuru industrije i industrije pločica za godina, naše usluge uključuju razvoj, projektiranje i poboljšanja proizvoda, a time da bi povećanje proizvoda dodane vrijednosti za klijente.


Naš Kristijan su sada popularna među velikim i srednjim gospodarstvima građevinskih poduzeća i domaćinstva keramike poduzeća na unutrašnjem planu, a pločice su bili izvezeni širom svijeta kao što su Jugoistočne Azije, bliskog istoka, Amerike i Afrike itd. U a.t.o.m. uključuju: puni poljski frit unutarnjih zidnih, unutrašnjosti srednje-, srednje - i niskotemperaturne Titan dioksid frit, high-end interijer zid bijeli cirkonij frit i bijeli cirkonij ispis glazure u prahu, high-end unutarnjih zidnih mliječno bijele frit i inkjet frit, mat glazuru i mat frit, neprohodan tlo glazura, visoko-, srednje - i niske temperature otporni frit, Kat pločica puni poljski frit, Kat pločica mikrokristalna frit, Kat crijep Kristal frit , Kat pločica mat frit, Kat pločica mat glazuru itd.