Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Mlaznica mlaza tinte ispis stroja uobičajenih problema i metode rješavanja

Zibo Jinming glazura co | Updated: May 30, 2016


1.problem: crtež
crtež je čest problem inkjet tiskarski stroj u procesu proizvodnje utječu na kvalitetu i kontinuirane proizvodnje, to je uglavnom uzrokovano začepljenja mlaznica. Zbog otvora mlaznica i Tinta točka je vrlo tanka (mikrona), maleni nečistoća i prašine i vodene pare je dovoljno blokirati mlaznica ili blokira prskanje točke Tinta, tako blokada je zajednički nedostatak inkjet tiskarski stroj

Općenito govoreći, blokada je podijeljena u dva dijela: unutar blokada i vanjskom začepljenja mlaznica. Unutar začepljenja mlaznica je uglavnom uzrokovana tinte onečišćenja s ceste i Tinta oborine ova dva razloga, i Tinta ceste zagađenje obično uzrokovane novi opremljen dijelovi su potpuno čiste, pa kada zamjene dijelova mora strogo, istovremeno, filtar operite sve obično jedan do dva mjeseca promijenio na redovnoj osnovi. Vanjska blokada obično uzrokovane stroj sama ili vanjskog zagađenja, vanjskog zagađenja je došao iz prljavštine u radionici, također iz prašine i vodene pare pločica tijela.

2.problem: kada proizvodnju kapi tinte
Mogući razlozi: mlaznica kapi tinte ili usisne cijevi sila nije dovoljno.
Rješenje: (1) povećanje vakuum stupnja; Analiza: porast usisavanje mlaznica kapi tinte, obično koriste tlaka može udovoljava zahtjevima instalirane, može ne slijepo povećava vakuum stupnja.
(2) smanjenje temperature tijela pločica; Analiza: crijep tjelesne temperature je previše visoko ćete proizvodnju vodene pare, kapljica vode će kombinirati s tintom ustrojiti i talogom i postupno formiraju kapi.
(3) metodom automatsko čišćenje za čišćenje mlaznica; Analiza: fizičko čišćenje, ručno, je najjednostavniji i najčešći hitan tretman.
(4) povećanje učestalosti usisne cijevi; Analiza: na temelju pritisak je dovoljno velika.

3.problem: u proizvodnji proces ima bijelu crtu
Mogući razlozi: mlaznica blokirana; Analiza: to može biti čestica, također može biti kapi tinte.
Rješenje: (1) visoko vakuum stupnja, niže; Analiza: viši stupanj vakuum može potisnuti Tinta mlaznica normalno;
(2) kapi tinte, uz automatsko čišćenje sustava za čišćenje mlaznica; Analiza: jedan hitan rukovanja u proizvodnji.
(3) sa čistom krpom obrisati mlaznica, obratite pozornost na mlaznice mogu obrisati nazad, samo u jednom smjeru za brisanje inače će oštetiti mlaznica; Analiza: često koristi automatsko čišćenje mlaznica nije uspjelo.
(4) poboljšanje napona i sa 100% crno-bijele slike za ispis neprekidno; Analiza: učinak nije dobar, ali mogao staviti preko ceste tinte, napraviti ispis u normalu;
(5) uključite i iz cijevi je nastavak da biste rukopis teče obrnuti; Analiza: nakon što nije uspjelo automatsko čišćenje mlaznica i ručno obrišite mlaznica za korištenje.

4.problem: vakuum stupanj u procesu proizvodnje nije stabilan
Mogući razlozi: Tinta okvir imaju zrak ulazi ili curenje tinte ceste.
Rješenje: (1) Provjera tinte pumpa, pjena pumpa, kruži pumpa je ispravna, Napomena: zamjena tinte pumpa, pjena pumpa mora jasno vidjeti i iz cijevi;
(2) provjeriti da li je filtar defoamer unutra i van cijevi;
(3) je li filtar cijevi stezanje stezanje stezanje cijevi.

5.problem: imati depozit tinte ili objesiti na tinte
Mogući razlozi: napetost tinte je niska ili Tintni za napon ne odgovara.
Rješenje: (1) promjena visoka napetost tinte; Analiza: ne preporučuje se, raspoređuju tinte i pranje čiste će proizvesti puno troškova, ako ne čiste, razne vrste Tinta reakcije može doći i utjecati na Tinta mlaznica;
(2) smanjenje napona inkjet stroj, promatrati objesiti tinte, imajte na umu da ne čine veliki val kada Podesite napon. Analiza: preporučuje se za ispravljanje pogrešaka napon da stane napetost tinte, obično za ispravljanje pogrešaka prilikom instalacije.