Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Ekran ispisati izravno u čašu na glazuru Primjena tehnologije

Zibo Jinming glazura co | Updated: Mar 24, 2016

Staklo Tinta

Tisak na staklo, graviranje i tiskanje sitotisak sa generalom isti zaslon. Staklo značajke ispisa u tiskarske boje. Staklo Tinta se sastoji od tri komponente:

(1) polako otopiti staklo materijal. Tinte koja se koristi da bi staklo staklo je obično sastavljena od kremena, sastavljen od tri bor oksid, olovni oksid i Aluminij oksid.

(2) staklo boje. Staklo ispisa imobilizacije sindrom mora biti preko visoke topline sinteriranje slikati na staklu, stoga nema pigmenta Tinta s organski Pigmenti, možete koristiti samo anorganski metalni oksidi. Jednom preko visoke topline sinteriranje, integriranje tih metalnih oksida i stakla, staklo je na boju. Najčešće korištene anorganskih pigmenata za staklo Tinta su kako slijedi:

Kadmij sulfid crvena; žuti kromata olovo, kadmij-sulfid, Uran soli;

Kromne oksid zelena; Plavi Aluminij bušilica;

Smeđa Željezni oksid i kalcijev oksid, kaolin, bijela.

Black Iridium oksid, mangan oksid smjesu;

Varijacije boja su beskrajne na ekranu, prijelaz kako bi prikazali niz različitih nijansi i vrijednosti različitih svjetlina, često više prilagodbe boja.

Fusible staklo staklo bojom izmiješati i samljeti u fini prah može biti korišćeno kao Tinta i puder u prahu stakla glazuru.

(3) lak. Lak je čaša tinte veziva. Sastoji se od terpineol, terpentin, dodavanjem odgovarajućih alkidnih Smola distribucije. Rukopisa ulje i imati određeni stupanj pokretljivosti, stakla u prahu glazura li mogu namaz jako dobro, ima dobar printability na za sinteriranje u čaši prije glazuru otopiti, plinofikacija gori čisto, ne utječe negativno na formiranje glazuru.