Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Baoyou glazura: Polje tehnologija inovacija da iskoriste zrna visoke

Zibo Jinming glazura co | Updated: Mar 24, 2016

"Imamo test peći, materijal izrađen od posebnih proizvoda su dostupni svaki dan. Je trenutno studira kako frit u bacanje pod glazuru sloj sjajnog Kristal ciglu, napraviti proizvod više jedinstvene teksture, proizvod je ušao u pilot-fazi. "Bao-Li Lin, generalni direktor glazuru i generacije studija ženske glave u razvoj novih proizvoda. U njenim očima, u trenutnoj fazi transformacije tržišta, samo usmjerena na inovacije i tehnologiju proizvoda istraživanja i razvoja, kako bi na tržištu. To može biti očekuje da ako uspješni razvoj novih proizvoda, definitivno će izazvati Kristal cigla bacanje novi trend u polju.

Crystal cigla bacanje koristi u zidovima, hodnicima i drugim mjestima, polirana pločica kristala koriste u tlu u drugoj polovici prošle godine. Međutim, ako se proizvod koristi, to zahtijeva visoke Površinske tvrdoće i transparentnost i stroge mjere za Sprečavanje pojave ogrebotina. Crystal cigla bacanje površinska tvrdoća određuje polirana kristala-rastopiti, prema Li Lin Uvedeni, dragocjeni prijatelj frit glazuru Crystal polirana pločica površinska tvrdoća do 4800 o/min, veći od drugih poduzeća 4100-4300, također je daleko veća od drugih poduzeća.

Proizvodi visoke kvalitete bez stroge nadzora i upravljanja. Dobro je poznato da frit "Mjehurić" fenomena 60% nečistoća iz procesa proizvodnje. U tu svrhu, Po glazura je izuzetno ekološki proizvodnje, poboljšati radno mjesto prašine, izolaciju, čišćenje zgrade do dva sata dnevno. U stvari, počevši od listopada prošle godine, Bao glazuru barem uložio 5 milijuna Juana, energično ispravljanja izvedbi postrojenja, poboljšanje uvjeta proizvodnje i Optimizacija menadžerskog stroge zahtjeve svakog zaposlenika moraju biti u skladu sa zahtjevima da se uključe u sve aspekte proizvodnje. Kako bi se u skladu s međunarodnim standardima proizvodnje štednje energije i zaštite okoliša, tvrtka uložila u uvođenje uvezene opreme, Automatizacija kontrole proizvodnje, biljka radnika i oko 12 osoba, u prosjeku, svaki uređaj treba samo jedan operator, tvornica proizvodnja skladan suživot sa okolišem.