Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Bo Tao Kiln Frit peći tehnologije u tehnološki napredak u nove visine

Zibo Jinming glazura co | Updated: Mar 24, 2016

Bo Tao od keramičke frit peći peći zgrade od projektiranja do izgradnje izvrsnosti. Na odabir materijala, odabrati razumnu kombinaciju znanosti, frit kilns Ukupni vijek trajanja do tri godine, a cijena je previsoka. Ako cijeli životni ciklus za obračun troškova, nego radni vijek od oko jedne godine peći iznosi čak i niže.

Jasno je da Bo Tao peći za projektiranje i gradnju tvornice u pokrajini Guangdong rastopljeni prostor od 12 četvornih metara keramičkih frit peć, tri godine kasnije, u održavanje u prvoj polovini ove godine, razlozi njegova neuspjeha je ta peć regeneratorom blokada. "Ako nisu blokirani i peć se također može koristiti za više od šest mjeseci." Rijeka je rekao, a zatim popraviti samo zamijenio regeneratorom za provjeru, dno i rastopiti zid cigla, drugima kao što su zidovi regeneratorom, prsa zid i pokriti dio rastopiti bazen nisu uklonjene,"i dalje nastaviti koristiti očekivanog trajanja prsni i pokrivaju više od dvije godine. "Jasno je da život keramičke frit peći za postizanje takvih malo u industriji, ovo je donijela ogromne ekonomske koristi proizvođačima i značajne uštede na troškovima.