Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Boweijing i debela proizvodi keramičke strukture

Zibo Jinming glazura co | Updated: Mar 24, 2016

Boweijing keramike s debelim je kristalizirana kroz tržišne konkurencije i izvedene proizvode. Boweijing su naširoko koristi za ukras u kući, glavni Konkurenti su tradicionalni mikro-kristal, kamen i pločice, otporne na habanje od kamena, blago zaostaje za polirani, njegova Toplinska otpornost, ispucati otpor boweijing je daleko superiorniji na tradicionalni mikro-kristalni kamen. Tankih slojeva staklokeramika, boweijing glatkoća je nešto niži od tradicionalnog kristaliziran, ali viši nego one od kamena, ali također rješava na glaziranim polirana Val fenomena. Boweijing i kristalizirana s jednom vrlo važna razlika je cijena. Tanke keramičke pločice proizvođača su relativno stroge kontrole ove točke 1 Kvadratni tanke keramičke frit veličine običnih mikrokristalična, smanjuje 1,5 kg, može reći svoju cijenu proizvodnje u ostakljena uglađen i zajednički između kristaliziralo. Boweijing pozicioniranje je kristaliziran i ostakljena sjajnog između cijena je nešto viša nego cijela kamena. Tanki mikrokristalna veći trošak, kako bi se dozvolilo više prihvaćanje, ima potencijal za postaje jedan od keramičkih pločica razvoj tržišta. S druge strane, neki tradicionalni koncept izbor potrošača kristaliziran, samo gleda pločom sloj debljine, oni naći vrlo tanka je definitivno rezanje uglova, koje su tanke mikrokristalna promocija potrebe za rješavanje problema.

Debele keramike razlikuje od boweijing položaja na tržištu, konkurentima su visoke kraju pločice proizvodi, uglavnom promotivne fokus je i više razvijena Obalna područja u istočnoj Kini, uglavnom usmjeren na profinjenim klijentima za potrebe individualizirani high-end potrošača, gdje protok relativno velikih hotela, klubova, shopping centrima i drugim visoko kvalitetni javnim mjestima također imaju velike prednosti.