Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Pune polirane glazure pločice

Zibo Jinming glazura co | Updated: Jul 31, 2017

Cela polirna glazura je neka vrsta specijalnih formule glazura koja se može polirati na površini glazure, to je poslednja glazura antičke cigle, obično je prozirna glazirana ili prozirna konveksna glazura, nanosi se na pune pločice od glatkih glazura postavljene polirane pločice i antikne prednosti cigli u jednom, zastakljenu kao što je sjajno očišćeno opeko glatko čisto, a njegove boje glazure kao što su antički opeke poput bogate, debele ili prekrasne boje. Industrijski stručnjaci smatraju da je potpuna poliranje keramičke pločice u kombinaciji sa prednostima poliranih pločica i antičkih opeka, pogodnije za kućnu upotrebu.

Nakon sinterovanja visokih temperatura keramičke pločice, tekstura u boji dijaliza je boja dijalize, nije obična površina pločice, ali može vidjeti, dodiruje poseban obrazac boje, boja je živopisna, boje raznolika, tekstura priroda. Svi proizvodi za zastakljivanje se mogu polirati ili ne polirati, kako bi zadovoljili želje različitih potrošačkih grupa.

Duži vek trajanja, opća polirna opeka sa dugačkom, lako matskom svetlošću, starinska cigla sa dugim, jer je površina glazure relativno tanka, lako se nosi. Glazirana pločica sa potpunom glaziranom glazurom je deblja i lagana za nošenje, tako da je njen vijek trajanja 3 puta veći nego kod opšte mikro prašine. Predivna, svetla ova karakteristika još uvijek privlači puno potrošača, s tim pločicama za dekoraciju pločica će se pojaviti vrlo svijetle.Full Polished Glaze

Glatke, potpuno glazirane pločice imaju jednu stvar koja nije dobra tačka. To jest, površina je glatka, jer sa bezbednosne tačke gledišta porodičnog života, previše glatka površina ploče će povećati nesigurnost u životu, odnosno u korištenju ove pločice za razmatranje sigurnosti problema, posebno kod kuće sa starijim ili decom. Potpuno poliranog glaza