Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

U potrazi za strateško partnerstvo s prekomorskim zemljama

Zibo Jinming glazura co | Updated: Jun 22, 2016

JINMING GLAZURA je proizvođač keramičkih frit u zibo grad, Kina namjenski u istraživanje i razvoj naprednih keramičke frit i željeli biste podijeliti voće sa svojim partnerima širom svijeta.

Mi smo ne samo opskrbljuje kvalitete keramičkih frit ali također u potrazi za strateško partnerstvo s prekomorskim zemljama. Godine prakse u masivne proizvodnje i upravljanja omogućavaju nam da imam dovoljno iskustva s kojim obvezujemo se da ćemo pružiti naše prekomorske partnere ažurira proizvodi u ovom polju. Na temelju lokalnih resursa, tržište potencijal i financijski status, pomoći partnerima završiti laboratorijski test i malih ili velikih razmjera proizvoditi. Naša predanost našem partneru čine i ažurirani frit, planiranje proizvodnje, tehničko savjetovanje, osposobljavanje operatera, analiza tržišta itd.

Želimo jamstvo je da naših inozemnih partnera mogla uspješno završiti laboratorijski test i proizvode na liniji u kratkom vremenu i brzo kretanje prema naprijed uz zadovoljavajuću dobit. Očekujemo da naša vizija pobjeda će nam donijeti više poslovnih partnera na duže staze.

Dobro došli u kontakt s nama!