Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Kakva je razlika između poliranih pločica i potpunog sjaja?

Zibo Jinming glazura co | Updated: Jul 10, 2017

Sada postoje mnogi materijali za dekoraciju zgrade, uključujući polirane pločice i puno poliranje jedan je od predstavnika ove dve, može biti puno ljudi na poliranim pločicama, a ukupna poliranje glazura nije jasna, ne znamo njihove razlike autor je posetio keramiku Eton, Wang Ceramics, Xizhi za keramičke pločice, keramiku na kućnu keramiku, Qianghui keramiku, de Li keramiku i druga zadužena preduzeća, sumirali su razliku između poliranih pločica i svih poliranja.

Polirana opeka odnosi se na visoku temperaturu, visokotlačni kalup, a zatim brzo i precizno brzo brušenje, poliranje. Sva glatka glazura je napravljena od cigle, na površini opeke namočene u sloju glazure, pucanjem, tvrdoća je niska, površina nema ravne i svetle ploče, ali je učinak protiv zatezanja jak.

Polirana pločica je vrsta svetle cigle koja se polira i formira površinom tijela adobea, koja pripada cigli. Polirane cigle su teške za nošenje i pogodne su za upotrebu u većini zatvorenih prostora osim kupatila i kuhinje, kao što su balkoni, spoljašnji zidovi i sl. Na osnovu primene tehnologije infiltracije, polirane pločice mogu napraviti sve vrste imitacionog kamena, imitacije efekat drveta

Poliranje opeke je više šareno od poliranih pločica, a stepen simulacije je visok, kombinuje prednosti starih cigli i polirane pločice, a zatim polira površinu cigle na bazi glaziranih pločica. Obrt je složeniji od sjajnih pločica. Pojava obojene pločice bogate boje, i sjajne pločice sjajne čiste, stoga skupe. Potpuno sjajni glazura

Iz boje i teksture razlikovanja: površina pločice različitih boja neće biti suviše jaka, u potpunosti bacite glazuru nije ograničena, crvena i crna žuta i plava ljubičasta potpuno bez problema. Tekstura poliranih pločica nije vrlo mala, a celu glazuru može se napraviti u finim linijama poput igle i niti.

Najvažnija razlika je Adobe: Polirana pločica je da se infiltrira u boju u telo cigle, tako da je na površini ispod boje bloka od 1-2 mm i površina je ista. A cijela bacanja glaze je sasvim drugačija, u potpunosti ne prodire u telo cigle, ako je površina opeke samo onda jedan sloj Chang jednog boje sloja svakako je čitava polirna glazura.Full Polished Glaze

Polirane pločice zahvaljujući posebnom proizvodnom procesu kako bi se tvrdoća učinila visokom, glatkom površinom glatke do ogledala. Protivprovalni učinak glaziranih pločica, cigla pod glazom nije kao sjajna cigla kao proces proizvodnje visokom temperaturom i pritiskom, gustina nije sjajna opeka, tako da je lakše apsorbovati vodu od sjajnih cigli. Stopa apsorpcije vode je takođe veća. Glazirane pločice od poliranih pločica bogate boje, ali i sjajne pločice sjajne, ali skupe.